miercuri, 31 august 2011

Ce purtam in noul sezon?
(toamna-iarna 2011-2012)

Se pare ca in noul sezon, designerii au pus accentul pe bijuterii,punand in evidenta importanta acestora in definirea propriei personalitati sau pur si simplu pentru a scoate din anonimat o tinuta.Astfel, cuvantul de baza este "mare", cand vine vorba de accesorii.

Coliere 
Mari,supradimensionate,din diverse texturi,de la materialele textile pana la ceramica, materialele casante,dar ochioase, cu flori si pietre mari. Pot fi atat la baza gatului, cat si lungi. Cu accente tribale, dar si orientale. Se poarta mixajele de materiale textile, margele, pietre, pene, piele.



 Bratari
Mari,masive,din lemn sau plastic, cu flori si trandafiri ori suple in modele pictate cu pietre mari sau cu mixaje de textile,dantele si margele,cat mai stralucitoare.

  Cercei
Se poarta lungi si mari, cei gen candelabru, cu pietre colorate, cu material textil, cu trandafiri si flori. Cat mai lungi si mai mari, pe scurt.
  

Inele
Mari,cu pietre, cu material textil, cu aer vintage si extravagante.



CULORI TOAMNA- IARNA 2011-2012
Spre deosebire de colectiile anterioare din acelasi sezon, putem aprecia ca in acest an, noile colectii vin cu o multitudine de culori vesele, ce continua nota feminina din aceasta vara. Astfel,culorile principale sunt:
rosu, alb si negru, gri, albastru electric, galben mustar, mov, grena, verde crud, maro clasic, roz prafuit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu