luni, 30 ianuarie 2012

FEMINITY ( colectia primavara-vara 2012)

Intrucat noile tendinte pentru sezonul ce se apropie, primava-vara, au o puternica influenta feminina, am ales ca numele noii colectii SeaBijoux sa fie chiar "FEMINITY".
Noul sezon se caracterizeaza prin trasaturi feminine, atat cand vorbim despre modele, cat si despre materiale. Nu vor lipsi, bineinteles, perlele, dantela, voalul si matasea, tinutele lejere, care sunt totusi atat de bine puse la punct.
Daca vorbim despre culori, din punctul meu de vedere, acestea reprezinta o varianta "prafuita" a culorilor din sezonul de anul trecut. Se poarta totusi si "color blocking", dar mai ales culorile pale de bleo, verde/vernil, oranj, roz, pruna si cupru. Din noua colectia nu puteau lipsi vechile, dar mereu reinventatele nuante de bej,crem, nude, sable, gri si alb, dar si culorile metalice. Putem spune ca dintre acestea, vedeta este culoarea oranj/portocaliu.
La capitolul imprimeuri, noul sezon vine cu o noutate, si anume, imprimeurile geometrice. Se pastreaza in continuare imprimeul floral, dar de data aceasta si cu o usoara atingere vintage si nelipsitul imprimeu inspirat din lumea animala, punandu-se un mare accent pe imprimeul reptila.

Va voi prezenta cateva "idei" culese de pe diferite site-uri de specializare:

Bijuterii 2012 - statement, statement, statement

Accesoriile de dimensiuni considerabile, atarnate de siraguri lungi si presatate cu cristale si decoratii cat se poate de extravagante nu mai sunt ce-au fost odata.
Pentru sezonul primavara/vara 2012, designerii ne propun un impact mai puternic printr-un sirag la baza gatului, impodobit cu accesorii de inspiratie bizantina, pene si motive tribale.
Brosele devin si ele piese statement, modelele mari, minutios lucrate "cu multa dragoste" castigand toata simpatia noastra, gratie capacitatii acestora de a ne inveseli orice tinuta.In materie de cercei, avem un singur cuvant cheie - cristale. Plecand de la un design desprins parca din modelele de accesorii vintage, aceste bijuterii subliniaza antagonica relatie dintre minimalism si somptuozitate.



Brosele devin si ele piese statement, modelele mari, minutios lucrate "cu multa dragoste" castigand toata simpatia noastra, gratie capacitatii acestora de a ne inveseli orice tinuta.

Bratari 2012 - bijuterii pentru maini

Tendintele in materie de bratari pentru sezonul primavara/vara 2012 satisfac dorinta de accesorizare de efect. Paletele cromatice efervescente specifice sezonului cald capata noi intensitati in sezonul actual.
Si la acest capitol, formele geometrice ne ofera modele de inspiratie, urmate fiind de modele tribale, cristale si pietricele in nuante pastelate. Observam faptul ca fauna incepe a-i rapi florei locul de cinste, vegetatia si frunzele de acant - specifice stilului corintic - influentand chiar si in 2012 in domeniul ornamental.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu